waktu kat Malaysia sekarang..

Peminat-peminat Saya

Mein Name ist Nama Baru

My photo
Seorang musafir diatas bumi sang pencipta, mencari & terus mencari erti hidup

sEaRcH Fr0m HeRe

Friday, October 1, 2010

kesibukan yg melanda...

tengok dari title entry nie mesti dah taw dah nk citer pasai pa.. nie mesti nk cita pasai assignment2 yg melambak2 2..huhu.. =)

yup2 dah tentu lar kan.. nk citer pasai assignment 2.. sibuk wat assignment 2 xpa lg, memang standard lar kan sibok time ujung2 sem... tp kan time2 dok sibok nie plak lar Lappy sengal aku 2 wat hal, xnk idop plak.. aduhhh.. tak memasal jer aku terpaksa menumpang belas kasihan kawan2 untuk menyiapkan tugasan2 tuh huhu..

pasal Lappy 2 aku mmg tak berharap lar, cuz dh b4 dis selalu gak dia wat hal, tapi dis time mmg tak leh terima dah hal yang dia wat.. dia langsung tak nak hidop dah.. merajok ngan aku ke?? ermmm ntah ler, aku pon tak tau.. merajok lar ang sorang2 kat sana naaa.. susag2 sangat aku cari yg baru ja, padan muka ang..huhu..

tak par aku anggap itu sumer dugaan yg datang melanda, bukan semua hidop kita nie kita nak mudah ja kan.. biasalar tuh aku terima dengan redha, pas nie aku nak cari Lappy yg betoy2 Quality, no more ACER, tak percaya dah kat ACER huhu.. nak cari yg branded2 sket huhu.. tak par lar melaboq besaq sket, tapi dapat Quality yg leh puaskan hati huhu =)

8 comments:

Cik Miza said...

lappy saya free jek.. huhu
g bagi kat abg masrul, kejap je dia buat. =))

Naufal Zaidi said...

ohh...nanti sy bg yerr.. betol ke pree bkn kamu selalu kata kamu bz ka??? huhu

Cik Miza said...

lappy ni saya dapat free.. bukan saya yang free..

Naufal Zaidi said...

ooo...hahaha miza oh moza..

kAmuS said...

time dia sehat..lenjan dia 24/7..tu la..haha..
lappy prob = alasan dak malas wat esemen! =)

Cik Miza said...

moza?? since when saye jadi moza?? kalau mona penah la jugak!

amir bagus~ said...

nopal si murai keh keh keh

Naufal Zaidi said...

cik ct abby : amboi2.. sedap ja kata kami malas naa.. repot kat dato' kang.. ermm.. emon n latoq dapat menan dr cameron, tp nape kami xdapat?? xaci nie huhu..
miza : moza 2 shortform dr bizkut mozarela huhu =)
Pencomey : huhu.. ketot!!!