waktu kat Malaysia sekarang..

Peminat-peminat Saya

Mein Name ist Nama Baru

My photo
Seorang musafir diatas bumi sang pencipta, mencari & terus mencari erti hidup

sEaRcH Fr0m HeRe

Wednesday, September 8, 2010

Selamat Hari Raya....


raya?? pelek weyh.. apsal lar awal sgt post pasal raya nie.. dah tak sabar sangat ke??

actually bukan pasal tak sabar ke apa.. tapi sebab aku takot pas nie tak sempat dah aku nak post pape dalam blog nie before raya.. So post awal2 lar..

Sempena Hari Raya yang Mulia ini, aku menyusun sepuluh jari, memohon ampun dan maaf kepada sesiapa saja yang pernah kenal aku nie..huhu.. Maaf Zahir je yerr.. Batin tak perlu huhu..

Biasanya raya nie ramai lar yang nak balek kampong kan??? so aku ada video balek kampong khas dirakamkan tok kamu2 yg nak balek kampong..huhu..

Terimalah rakaman dari dua artis baru araustralia ( Chaeryl Amir Berbunga Chenta & AZLIN) dengan lagu mereka BALEK KAMPONGGGG!!!


gambar di bawah plak adalah ucapan raya pengganti kad raya pada kawan2 dan kenalan2 yg pernah mengenali aku.. =)


~~Sekian, Selamat Hari Raya 2 all of U~~

* Selamat Hari Raya kawan2.. (SMKK, DPIM n present)
* Selamat Hari Raya tok U huhu..
* Selamat Hari Raya khas tok adek aku yg jauh di perantauan huhu =)
* Selamat Hari Raya khas tok Family aku [Ayah, Ma =)
, abg jahid, kak-D, Lili, Nyonya n tatak Na]


2 comments:

::chewa:: said...

selamat hr raya..weh..video tu..balik kg..ak selamat kot balik tgk video tu punya pasal..hahaha


nopal..minta maaf la...salo cari gadoh ngn kau..heee

selamat hari lahir..eh silap selamat hr raya

Naufal Zaidi said...

haha.. wa oh bagus ooopss...huuhuu.. selamat hari raya gak kat ko =)