waktu kat Malaysia sekarang..

Peminat-peminat Saya

Mein Name ist Nama Baru

My photo
Seorang musafir diatas bumi sang pencipta, mencari & terus mencari erti hidup

sEaRcH Fr0m HeRe

Saturday, October 9, 2010

khas buat semua rakan2 seperjuangan ( Planters n 38th Gen)


semalam aku pergi dinner BISMARK, best lar kan, dinner dapat kumpul kawan ramai2, senior, junior.. aku siap nyanyi lagi haha.. duet ngan cik kamus, jay jay n puan noraini.. wahh BAJET artis lar tu haha..

tp still aku rasa tak lengkap sbab hasrat aku nak pegi ALUMNI di jengka tak dapat dipenuhi.. = ( .. ramai member berkumpul, member2 yang dh kerja n yang ada kat Shah Alam turun gakk.. best arr.. tp aku tak dapat nak join.. sedeyh nie... tetiba terengat kenangan lama aku kat Jengka.. wahhhh kenangan yang tak dapat aku lupakan.. sayang DPIM, sayang 38th Gen...

logo batch kami 38th Gen..

zaman kongsikong kamii...
saat mula2 kami mengenal apa itu LADANG....

ASD 2PC bersama Madam Neni..

sangat rindu pada saat ini..
family day organized by 38th GEN..

Hero 38th Gen.... =]

Heroin 38th Gen... =]

budak2 PG's mmg happening haha..
leh plak maen terbang2 huhu..

gambar time part 3 Dip.. riang ria part 3 time nie..

NZ bersama dengan KP yg paling sempoi di Jengka..
En. Md Jamaluddin Bula.. =]

Depan : Jokies, dan 2 dari 5 Power Ranger bersaudara..
Merah n Pink =]
Superhero batch kami lar nie..hehe =]
belakang : NZ


sek kito.. Ramadhan terakhir bersama 38th GEN (group C)
( bangi, KG, Kay-U, ustaz, pedot, Jen, Kamil, Jack n Mat Sung)

Ramadhan terakhir bersama Group C..

ahli2 6PC

Kuliah terakhir bersama Mdm Ati
(cuba teka, mana 1 mdm ati?? hehe..)

Geng Motor ASD 6PC

Heroin ASD 6PC

Hero ASD 6PC

Hero ASD 6PC

Geng skodeng kolej siswi hehe..

Jokies sedap skali...
terbang paling tinggi huhu..

group member time Land Survey.. =]

dari kiri : zuhan, za8, E.G, NZ, paan n pok edz.. =]

dari kiri : shohir, Yb rawi, Man KR, NZ n Saadah (ANC tuh)..
congrates to all of u =]

gambar konvo.. 38th Gen.. sweet memory guys..
tp aku xde cuz tgh bz cari bapak aku time nie haha..

erm.. dan lagu tema batch kami adalah Kembali Pulang - Kangen Band..
aku bantai je nie...sebab lagu nie pernah mmberi impak besar
kepada arena bunyi kat Kolej siswa UiTM Pahang time tu..
abes satu blok B kolej Siswa UiTM Pahang berkenduri
lagu Kembali Pulang Kangen Band selama hampir seminggu haha..
ini sumer gara2 suntingan hebat our best man,
En. KF a.k.a kuning time Alumni Dinner 2008.. bravo!!!!

ini dia hasil suntingan hebat kuning itu..



dan juga ini


feedback dari video nie, ramai gak alumni yg touching sampai nanges2 time 2,

cuz terhengat balek kesah2 kampus life diorang.. peace no war!!! =]

KF, ko dah berjaya lar mengeluarkan mutiara bernilai alumni2 tuh..

tahniah!! hehe =]

11 comments:

cheese tuan said...

rindu plak time dip dlu ble tgk pict kt entry ko ni..huhu..npe xg alumni?

kAmuS said...

wah~ suara abg ni suara jantan lah..
sedap gak noh =)
pasni leh r ajk kamu g karok~

Naufal Zaidi said...

chese yanie dale : fulus xdak lar huhu.. lg pon mggu nie bz huhu.. kem salam kat kawan2 yerr.. rindu korang sumerr =]

cik kamus : haha.. sore kamu pon apa kurangnya, cam ella lar..huhu..

Cik Miza said...

lor.. tukang kebun rupanya.. baru tahu.

N.i.M.a said...

sbr la nopal.... ad sbb tu allah rancng semua ni...

Naufal Zaidi said...

cik miza : hehehe.. baru taw ek?? hehe
nima : haha.. betoi2.. tp rindu lar ngan family 38th Gen huhu..

kampunnggurl said...

tak pe lah nopa tak gi pon satu cara ko trlah buat entri yang sangat bgus lah

kudapolo said...

none can beat our alumni yet!
stars to the entry

Naufal Zaidi said...

shohir : thx dude.. miss u a lot ahakss...
kudapolo kurus : thx dude.. =]

art said...

pertama kali aku menagis tgk entry ko...sob sob sob rindu zmn tu....really2222222x miss

Naufal Zaidi said...

ko nanges?? haha.. sentimental plak ko nie kan?? haha