waktu kat Malaysia sekarang..

Peminat-peminat Saya

Mein Name ist Nama Baru

My photo
Seorang musafir diatas bumi sang pencipta, mencari & terus mencari erti hidup

sEaRcH Fr0m HeRe

Saturday, October 23, 2010

Ceritera Perujian Akhir..

Yeahhhh!!!!
 mood study dah datang..
thx pada cik mia miralda 4 da tips (cari je spot/hint)...
atleast tak yah lar aku runsing2 sangat pasai final exam nie kan??
haha...

Exam kali nie rasa cuaqqq skettt...
cuz paper IM n Services rapat sangat.. 
mmg betol2 diorang nie nak seksa budak2..
huhu

Gap time awal2 nie mmg banyakk..
tapi nanti time mggu akhir plak 3 paper dalam mse seminggu..



perghhh.. mmg rasa nk teriakkkkKKK jerr nie...
bila sampai time final n essement mesti rasa payah tol study degree nie..
yer lar nama pon level degree kan, tak kan senang lagi kan??
klu nak senang p masok tadika tuuuu...
senang jer.. tak yah pikir dah pasal nk study ke essement ke, 
datang2 exam trus jawab, tak yah study sgt kat umah..hehe

nie lar akibatnyerrr bila dah terlebeyh tgk nota, merapu jer lebeyh..
ish3.. 
dah2 J0m sambung studo (study+tdo) =] 



8 comments:

::akuchewa:: said...

gudlux nopal..take de celen k...u can do it...
all de best ya...nothing immposible...better late than never...

Naufal Zaidi said...

i loikeee dis "better late than never..."
slow n steady like siput itu snail hehe =]

::akuchewa:: said...

slow n steady..rilex n cool...yang penting
CHERIA EVERYDAY.......

Naufal Zaidi said...

hehe.. wa best ayat ko 2..

Cik Miza said...

semalam saya baca 'better never than late' pelik kan??
hahaha

nway, gud lux wa&&naufal!!

Naufal Zaidi said...

same goes 2 u opah..=]

M!a ChEnTa DhEyA said...

adik oi...
bkn bergantung kt spot 100%..
bku pon kne bce gak..
kalau ang ikut advise aku 100% payah wehh....
huhuhu..

Naufal Zaidi said...

haha payah lar plak.. aishhh... hahaha