waktu kat Malaysia sekarang..

Peminat-peminat Saya

Mein Name ist Nama Baru

My photo
Seorang musafir diatas bumi sang pencipta, mencari & terus mencari erti hidup

sEaRcH Fr0m HeRe

Thursday, June 10, 2010

Mimpi yg sempurna.. dan hari ini..

Assalammualaikum... YezzzZZZaaa.. Holla Blogger dan tawan2.. hari nie Al-Arawwi mahu berbicara tentang mimpi yg sempurna dan hari ini.. =)

Mimpi yg sempurna :
lately aku selalu mimpi yg pelek2.. ari tuh mimpi aku bertunang dan baru2 nie mimpi sepupu aku kawen dengan tiba2nyer (cikgu redza).. haha pelek2 sungguh mimpi aku nie..

Mungkin sebab skunk nie musim kawen kowt.. kan ramai yg amek kesempatan cuti sekolah tuk kawen, so maybe sebab terlalu biasa terdengar ramai org kawen sampai terbawa2 sampai mimpi..haha..

Tp sumer mimpi2 tu xde yg sempurna, mesti sangkut tgh jalan haha.. erm tp kelakar la kan.. leh plak mimpi pelek2 cam 2..haha

Tp pasnie aku rasa cam nk mimpi perang2 ler.. Mimpi tgh perang kat Palestin ke Iraq ke, best gak kan.. nk rasa gak cam ne perasan menembak mati seorg tentera Zionis laknatullah tuh kan..huhu..

Hari ini :

Result final exam baru nie kuar, tp yg hampehnyer bpe kali try nk masok student portal tp still xleh gak sebab berduyun2 student UiTM seluruh Malaysia tgh try tok masok student portal tuh gak.. mmg Hampeh arr...haha

dan juga hari nie aku tiba2 dikejutkan dgn kemalangan yg menimpa housemate aku.. so tgh hari td bergegas aku ke hospital Kangar, seb baek dia xde pape sgt, tp saket gak sebab perut dia bertembung dengan depan kepala motor, so dia rasa2 senak la kan.. dan luka plak yg paling trok luka kat dagu dan yg kat tangan n kaki hanya luka2 kecil jer la.. bab2 luka nie paling xtahan ialah pedih dia.. mmg perit wa cakap luuuuu..haha..

okay dan besok aku ad test LAW.. tp xreti2 nk tgk buku lagi nie huhu.. okay lar u olz.. wa chow chin chow dlu..salam huhu =)

p/s : Insyaallah next entry kita berbicara tentang world CUP 2010.. =)

p/s : n xluper pada housemateku, jgn luper makan obattt.. hope kamoo akan cepat semboh..=)

4 comments:

~::chewa::~ said...

siapa yg xcident nopal....

ko mimpi kawen..ok ok pakai baju wane ape...
ak ley tafsir mimpi tersebut...

kamoo!!!...siapakah yg membenarkan kamu menggunakan ayat tersebut...

Naufal Zaidi said...

abg faisal accident kat jalan depan matriks, bukan kekaseh gelap ko dato jerry 2 hee =)

bukan mimpi kawen la ngekkk.. mimpi bertunang jerkk.. yg aku mimpi kawen 2 sepupu aku yg kawen =)

kamoo 2 sumer leh pakai.. sebab ko lom copyright lg ayat 2 so leh la pakai :p

~::chewa::~ said...

hahah...ngat dato jery td....hahah kekasih pendek la..hahah

huh..tamau ak...

la bertunang jek...xsyok la nk tfsir ni..hahah

mimpi tgk org kawin bermaksud.....
nantikan jawapannya setelah ak sampai esok...

kamoo...ok t ak copyright ko xley guna daaaaa

Naufal Zaidi said...

haha.. kekaseh pendeK?? huhu..

ko mau kat si bagus jer kan??

ckupla bertunang, klu mimpi kawen 2 dh tahap seram kot, sebab umor maseh muda haha =)

alah aku mimpi sebab aku selalu usik sepupu aku 2, suh dia kawen, so tiba2 aku mimpi dia kawen dgn tiba2 haha (eh byk plak ayat tiba2 nie) huhu..

ekeleh kecohhh... kamoo 2 spe2 leh pakai ekk...