waktu kat Malaysia sekarang..

Peminat-peminat Saya

Mein Name ist Nama Baru

My photo
Seorang musafir diatas bumi sang pencipta, mencari & terus mencari erti hidup

sEaRcH Fr0m HeRe

Thursday, July 7, 2011

somewhere in PERLIS...yeah!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera (katakan tidak pada salam 1Malaysia)..haha

wee.. apa habaq ampa semua?? saja ja aku dok cakap loghat utagha sebab la ni aku dok ada kat Perlih sat, ada kerja nak diselesaikan, pagi-pagi sat lagi nak pi jumpa Dr. Nik n HEP, esoknya pi jumpa Puan Noraini n petangnya berangkat balik ke Kuala Lumpur - Kotarayaku bak kata Noh Hujan dan Altimet..


Nota Kaki : masa aku dalam bas on the way nak pi perlih semalam jumpa pasangan husband n wife Saudi Arabia yang baru 1st time berjalan-jalan di Malaysia ni, kisahnya aku dok speaking broken english dengan dia bermula disaat dia bertanya aku  jalan nak pi ke langkawi, masa tu pon dah pukui 6.30 p.m n ferry last dari K. Perlis pukui 7.00 p.m, tapi bas yg kami naik tu baru ja sampai SP masa tu, so aku habaq kat dia suruh dia stay kat mana-mana hotel kat Kola Perlih, then esok pagi baru dia dua orang pi ke Langkawi, disebabkan perkara itu Pak Arab tu pon kasi aku air orange juice twister sebagai tanda penghargaan, hahaha.. pengalaman yang sungguh memalu bagi mamat broken english macam aku hahaha =)

8 comments:

sara zainol said...

abg naufal ad keja ngan dr.nik ngan puan noraini ? (wat cm kenal) haha

lorh..baek nye pasangan tu.. kasi air twister.. nk jgk la .. hehe

Naufal said...

haha, jmpa Dr. Nik cuz dia nk bagi draft project paper sem depan, Pn. Noraini tu P.A batch kami..huhu

sara zainol said...

owh.. puan noraini ajar ap abg naufal? hehe

Naufal said...

puan ajar MGT 300 dip, before dis dia ajar ecom dengan mgt 417..

~kiinaa~ said...

laa pi perlis buat paaa?
kami ni pun orang perlis jugak...
haha ^^

Naufal said...

betui ka ampa orang perlis? perlis tang mana tu?? kami p sebab ada urusan disana, kami menetap di Perlis mula dari tahun 2009, so dah dekat 2 tahun dan di Perlis huhu...

fatin hamama said...

uitt.asal aku xpolow lg blog ko yg neh?ko senanya ade bape blog??aku da penah polow 2 blog ko da b4 neh..retissnyee

Naufal said...

aku ada satu blog je kot pateng mama oiii