waktu kat Malaysia sekarang..

Peminat-peminat Saya

Mein Name ist Nama Baru

My photo
Seorang musafir diatas bumi sang pencipta, mencari & terus mencari erti hidup

sEaRcH Fr0m HeRe

Friday, November 26, 2010

villa 62 (stories behind it).. hehe

Salam.. 


 Nama Baru iN dA HoUsE y000ooowWwWWww...!!!!
(nada kehiphopan sebentar hehe)

Ehem3(bunyi kerongkong berdehemm..).. 
 lately agak kurang gak entry baru aku kan?? 
idea byk tp mood tu kengkadang tak der.. 
so tak lerh nak menulis tok entry baru hehe..

kepada fan2 belognamabaru nie sila 
bertendang eh2 bertenang yerr... 
entry2 yg baru sentiasa akan di usahakan demi 
kepuasan anda2 sumer.. terima kasih kerana setia tegar menanti 
(kebajetan terselah hehe)..

entry kali nie actually khas di postkan tok ahli2
villa 62(merangkap rumah sewa aku lerrr).. huhu.. 
villa 62 nie  beralamat :

No. 62 Jln Teja 4,
Tmn RPA ArauStralia, 
 Araustralia.

ahli2 villa 62 nan indah ini kesemuanya 
lebeyh kurang 6 orang + 1 orang pelawat tetap

villa 62 dan juga merangkap ahli tambahan 
kepada villa 62

dan secara total kasarnya
kesemuanya didalam kurang lebeyh 7 orang(tambah dak boncet 2 skali hehe)..

ahli pertama villa 62 yang aku nak citer tok entry kali nie ialah 


*R0sDi a.k.a adik a.k.a ChInOzZ..

Rosdi adalah ahli termuda dikalangan ahli2 villa 62..
Bijak pandai, berkepimpinan, encem,
kacak, gaya dan juga Playar.. 
bkn playerr yerr??
tp playar...

nickname popular rosdi??
2inci n adik..

quotes popular : "bersusah2 dlu, bersenang2 kemudian.. sme2 semai benih
tapi hasil harung sorang sudah.." hahhaha =)


beraleh kepada ahli ke-2 iaitu


*Fendi a.k.a Safee Sali kihx3..

Fendi  nie plak lebih termacho, tergaya dan terhebat...

hebat apa??
huh.. itu yg kita nak taw.. dia nie pemain gitar yg gigih
dan hebat... aku selalu salute dgn petikan gitar mamat nie..
(ceitt cam dah cam promote artis plak dah)...

Suara mamat ni plak ada lar seakan2 20-30%
mirip FT a.k.a superman Malaysia tuh..

perkara baru yg aku berlajar dari fendi ; diet tak yah makan nasi
tapi makan maggie??? hehehe...

okeyhh beralih kepada ahli seterusnya..


*Ran a.k.a Tengku Ezran atau nama glamor FB dia 
Ree Ibrahim..

- Baik hati, jantung, limpa, hempedu dan pankreas..
- kacak n tough ( dalam mimpi jerrr) hehe...
- antara ahli yg termuda (kih3)..
- pemandu 4WD yg berjaya (berjaya redah banjir)

aktiviti selalu dilakukan :
-jalan
-shopping
(tol tak ran?? haha)

- seorang penggoreng kentang
dan hush brown yg berjaya..hehe


seterusnya ahli yg keubian sengalan segala..:-


*Pesal a.k.a Em0n a.k.a Abang 3J (Jejaka Jambu Jitra)
mamat nie :-
- baik hempedu ..
- hebat, kacak..
-skillful..
-kelakar(sometimes haha)..

common thing??
 mafia wars, airline manager.. (online games app)..

fav food??
 western.. (founder budaya western di villa 62 kih3)..

nickname popular??
 - KCH(kacak, comel, hensem)
- emon
- Abang 3J


ahli yang terpaling popular, terpaling hangat, terpaling hangit,
terlebeyh publisiti dan macam ter..ter,..ter.. ialah


PorCheq a.k.a B0h a.k.a BoB0h a.k.a artis terlebeyh popular 
n publisiti Araustralia..(pangkat Dato' jgn luperrr yerrr) 

- kacak
- bergaya
-mutu
-keunggulan
- artis popular araustralia
-hottest
-stylusss
- kelakar ( bak kata bagus.."boh masuk
raja lawak tahun depan" hehe)


fav words??
kambeng..
oh damnnnn..hahaha

mamat nie jugak adalah usahawan berjaya di villa 62,
dari print smpai ke susu kambeng dia jual...
patot lar maken hari aku tgk maken nampak cam kambeng je
mamat nie..hehehe..

apa lagi yg nak ckap dgn artis nie.. segalanya hampir sempurna keh3..

n last but not least.. our always visitor


*Amir  Cheria a.k.a Amir Peluh 
a.k.a Abon a.k.a BudaK ChumMeyll..

boleh lar dikira ahli tdak official lar..
hobi utama dia ialah habeskan masa
di Villa 62..hehehe =)
dah tentu dia nie :
- baek hati
-pemurah
-lurus jendul
- kepala teleng keh3
-mesra (bob mesraaaa...)
-kelakar
-melayu tegar
-bijak
-pandai
-dan yang paling penting dia
selalu CHERIA hehehe...

wahhh banyak plak description pasal boncet nie.. melampau nie...hehe

- si boncet nie jugak adalah penyanyi paling popular araustralia..
- suara merdu dan lunak
- tapi lebeyh lunak n sedap kalu dia tak nyanyi langsung keh3.. hehehe

ahli yg terakhir dan ke-6 plak tak yah nak
bebel2 kat sni.. buang masa jer bebel pasal
dia hehehe..

setiap apa di atas ini hanyalah sekadar gurauan..
 pada yang terasa maaf di pinta.. niat hati ingin
berjenaka dan suka2.. hehe
salam sejahtera dari saya Nama Baru
melaporkan dari KV (klang valley)

peace no WAR!!!!

3 comments:

Cik Miza said...

amir tu ade yang tertinggal kot.. BAGUS!!!

Naufal said...

hahahaa.. aah kan..betolx3..

Anonymous said...

hahahahahahahahahahhaahhaahahahahaahahha
rindu benor ko kat amir nampk