waktu kat Malaysia sekarang..

Peminat-peminat Saya

Mein Name ist Nama Baru

My photo
Seorang musafir diatas bumi sang pencipta, mencari & terus mencari erti hidup

sEaRcH Fr0m HeRe

Friday, April 16, 2010

I'm sorry Sir , I'm sorry Madam



Sem nie aku tak tau la nape aku selalu tertido time kelas, aku dah cuba dah nak lawan, tapi, aku tewas juga..haha sem ni aku rasa cam leteh sangat jer.. aku pon xtau nape, aii.. cam ne nak jadi best student nie(konon2nya la kan), aku rasa, aku kekurangan vitamin la, mungkin sebab tuh aku selalu leteh2 dan lesu.. aku sebenarnya bukanlah nak tido dlm kelas 2, tp klu dh mata xtahan nak wat cam ne kan.. terpaksa la melayan kehendak mata aku nie.. aku sebenarnya segan dgn Dr, Puan Aini, P.M K.Anuar , Ustaz Bakri juga dan Pak Lah, bkan la sje2 mau td0.. tapi dah mata aku xlarat nak bukak.. aku cuba lawan..tapi dia tetap berat..so aku pon tertewas la dengan kemengantukan ku ini... hahaha

Kes aku selalu ngantok dan tertid0 dlm kelas nie bende biasa bg dak2 kelas aku, so depa pon apa lg gelakkan aku haha.. dan aku sem paling xb0le nak g kelas pagi sebab selalu jer tertewas.. sebab pagi adalah satu masa yang paling susah untuk aq bangon.. apa la mau jadi dengan AKU nie haha... pape pon tok FINAL yg mendatang nie aku dh ad beberapa plan dan aku rasa plan aku nie, mampu untuk aku laksanakannya... untuk dak2 UiTM di seluruh pelosok Malaysia... ALL da best yer..hope you guys get excellent results... ;)

4 comments:

amir bagus~ said...

pemalas...byk telo setan bergayut atas mata ko tu....kakakaka

Naufal Zaidi said...

kritikan ko xmembangun lansung haha ;)

kampunnggurl said...

ni ada pertua kat ko kena banyak ambil vitamin c dengan minum blackcurant squick .pertua rawi amalkan dalam kehidpan dia selalu untuk mengelak ngatuk

Naufal Zaidi said...

wah.. tp rawi skunk cergas x?? ke macam dlu lg?? huhu ;)