waktu kat Malaysia sekarang..

Peminat-peminat Saya

Mein Name ist Nama Baru

My photo
Seorang musafir diatas bumi sang pencipta, mencari & terus mencari erti hidup

sEaRcH Fr0m HeRe

Monday, December 27, 2010

Tahniah Malaysia/ Skuad Harimau Malaya..

aiiisshhh aku tenung2 jam kat wall dah pukul 2.30 pagi tapi aku still tak lelapkan mata, try nak tidoo tapi tak leh, padahal sok keje pagi keh3.. so tiba2 plak nak post sumthing yg relate ngan kemenangan Malaysia berapa jam yg lalu..

ramai yg gembira, bangga dan mengucapkan tahniah pada skuad bola sepak kebgsaan Malaysia, pencapaian yg agak cemerlang dan jarang sekali dapat tengok pemain2 Malaysia bermain dengan begitu kemas dan teratur.. Semangat berpasukan yg dipraktikkan membuahkan hasil utk Malaysia..

3-0 bekalan yg agak cukup selesa utk Malaysia.. Insyaallah dgn rentak permainan yg serupa Malaysia akan berjaya menjulang Piala AFF Suzuki yg pertama.. diharap semua impian, harapan dan doa rakyat Malaysia utk melihat julangan Piala AFF Suzuki yg pertama tercapai dan makbul..


TAHNIAH SEKALI LAGI BUAT PASUKAN HARIMAU MALAYA / SKUAD BOLASEPAK KEBANGSAAN MALAYSIA.. 

so.. mata aku pon dah ngantuk dah nie, besok kne masok kje awal 7.30 n harap2 tak lewat cam selalu kih3..
bubbye sumer gud nite at the early morning and sleep tite =)
Bravo Harimau Malaya!!!

2 comments:

Anonymous said...

kecoh menang

Naufal said...

menghargai semangat juang Harimau Malaysia generasi kini..